Zoeken

Meer informatie

Op deze pagina's willen wij u informeren over onze recente activiteiten. Wilt u dat wij met u contact opnemen over hetgeen wij voor u kunnen betekenen, vult u dan onderstaand formulier in.

Geef uw e-mail adres
Geef uw naam
Voer het onderwerp van uw bericht in
Type uw bericht hier
Versturen

 

Referenties

Alle recente referenties

Wetlands International - 'Wetlands for water and life'

Wetlands International is een NGO die tot doel heeft de leefomgeving en de biodiversiteit van wetlands te verbeteren. Wetlands International beheert een verzameling van websites in verschillende talen. Doel van de website is kennisverspreiding alsmede het op de kaart zetten en houden van wetlands als leefomgeving.

Een belangrijk aspect binnen het project was het overhevelen van informatie uit de oude website naar het nieuwe DotNetNuke systeem. Voor Wetlands International hebben we heel aantal custom modules ontwikkeld waaronder een uitgebreide projecten en publicatie database. De projecten database is geïntegreerd met een Google Maps module. Zodat projectlocaties op een interactieve kaart kunnen worden getoond.

Tenslotte hebben we een uitgebreide support site ingericht zodat medewerkers - waar ook ter wereld - eenvoudig de site kunnen onderhouden. Daarnaast hebben we met Wetlands een SLA afgesloten.


Gepubliceerd op: 27-01-2009

Inloggen      Copyright 2009 interApps - websites & internet oplossingen   
maandag 10 augustus 2020