Zoeken

Contactgegevens

interApps - internet oplossingen werkt vanuit drie locaties. U bent op alle drie de locaties van harte welkom.

Kantoor Arnhem
Willemsplein 27
6811 KC Arnhem

Telefoon:
026 3653322
Overige locaties:

Eindhoven
Ede

 

DotNetNuke specialisten in Nederland

interApps is ontstaan uit Apollo Software en Cestus Websites, de bedrijven van Erik van Ballegoij en Peter Schotman. Na vele gemeenschappelijke projecten hebben wij besloten om onze dienstverlening te bundelen en met één gezicht naar buiten te treden. Tegenwoordig is interApps gelieerd aan 40Fingers.

interApps is een full-service dienstverlener, d.w.z. wij kunnen u alle denkbare diensten rondom het open source Content Management Systeem 'DotNetNuke' leveren. Hier leest u meer over onze DotNetNuke diensten.

Het is onze overtuiging dat DotNetNuke voor heel veel bedrijven en organisaties het ideale platform is voor hun externe communicatie. Of het nu gaat om een goed vindbare website die u gemakkelijk zelf kunt onderhouden, of om een maatwerk bedrijfsproces waarmee u op efficiënte wijze uw klanten via het internet bedient. Voorbeelden vindt u in onze lijst met DotNetNuke referenties.

Daarnaast vervullen we ook onze rol in de DotNetNuke gemeenschap door modules te ontwikkelen, de Nederlandse DotNetNuke vertaling bij te houden en vragen van gebruikers op het DotNetNuke forum te beantwoorden.

 

Neem contact op

Geef uw e-mail adres
Geef uw naam
Voer het onderwerp van uw bericht in
Type uw bericht hier
Versturen

 
Inloggen      Copyright 2009 interApps - websites & internet oplossingen   
donderdag 29 oktober 2020