Zoeken

Alg. DotNetNuke nieuws

Hieronder onze selectie van het interessantste (veelal engelstalig) DotNetNuke nieuws:

  

Nieuws van het interApps front

Nieuwe versie van onze Site Communicator module beschikbaar - donderdag 31 december 2009

In de online DotNetNuke winkel Snowcovered hebben we een nieuwe versie toegevoegd. Deze versie heeft een import functie voor mail adressen.

 lees verder ...
Maart: Baakblue is live en de MVP Summit - donderdag 26 maart 2009

De maand maart was er eentje van hard werken. Een van de sites die live is gegaan is www.baakblue.nl. Baakblue is een site met veel informatie over de programma's van de bekendste opleider van Nederland: de Baak. De site heeft een aantal leuke technische features in een mooi gebalanceerd ontwerp.

In maart heeft onze MVP Erik van Ballegoij een bezoek aan de MVP Summit in Seatle gebracht. Zo zijn we weer helemaal op de hoogte van de nieuwste technieken uit Redmond (a.k.a. Microsoft).

 
De eerste DotNetNuke 'Europe' bijeenkomst - woensdag 18 februari 2009

Donderdag 12 en vrijdag 13 februari 2009 hebben we met ca. 20 DNN professionals uit acht Europese landen twee dagen in verschillende werkgroepen gewerkt aan een aantal verbeterpunten voor DotNetNuke. De omgang met meertaligheid stond daarbij hoog op de agenda.

Daarnaast is er natuurlijk uitgebreid gediscussieerd over de DNN community in Europa. Voor ons was het zeer interessant om internationale collega's intensief te spreken en werkwijzes te vergelijken. De bijeenkomst heeft een goede basis gelegd voor pan-Europese samenwerking.

 
Service Level Agreement voor DotNetNuke - dinsdag 27 januari 2009

Niet zonder trots willen we hier vermelden dat we per 1 januari 2009 met enkele van onze klanten een Service Level Agreement (SLA) hebben afgesloten. Met een SLA kunnen wij u zorgen uit handen nemen. Onderdelen van een SLA kunnen zijn: website onderhoud, content management ondersteuning, rackspace, server onderhoud en updates (indien u een eigen webserver heeft). Alles voor een vaste prijs per jaar.

 
Gratis demonstratie skin op Codeplex - vrijdag 23 januari 2009

Demo skin DNNOmdat er in de forums op DotNetNuke zoveel vragen zijn over het nieuwe skin packaging model (DNN5), hebben we een - gratis te downloaden - demonstratie skin gemaakt. In deze skin worden ook de nieuwe properties van het dnnNAV menu uitgelegd. Let wel, dit is niet een skin die uitblinkt in een fantastische 'look & feel', maar een gedocumenteerde versie voor collega skinners.

 lees verder ...
Slides 'jQuery en DotNetNuke' - maandag 15 december 2008

Op 12 december vond in Nieuwegein de laatste SDN event van dit jaar plaats. Peter Schotman van interApps gaf er een lezing over het gebruik van jQuery in DotNetNuke. Dit eendaagse evenement (gratis voor SDN leden) vindt ca. 3 keer per jaar plaats. Hier de English version. de Nederlandse versie vind je achter de lees meer knop.

 lees verder ...
MKB Adviseurs live - maandag 24 november 2008

De vernieuwde site van de MKB Adviseurs is live gegaan. MKB Adviseurs is als onafhankelijk adviesbureau ontstaan uit MKB-Nederland en adviseert al meer dan tien jaar ondernemers en ondernemersorganisaties uit alle branches van het midden- en kleinbedrijf. Het ontwerp voor de website is gemaakt door Cor van Hoof van Bureau404.

 lees verder ...
Site Communicator te koop op Snowcovered - donderdag 13 november 2008

Eindelijk hebben we het voor elkaar gekregen de module in de DotNetNuke winkel op de Snowcoverd gelist te krijgen. Met enige regelmaat ontwikkelen we maatwerk modules, die we ook aan anderen willen aanbieden.

Het maken van een goede listing en documentatie kost altijd meer tijd dan we zouden willen, maar het resultaat is er nu.

 lees verder ...
Autoschade Wittebrood online - donderdag 13 november 2008

In samenwerking met BizzieBee Creative Solutions hebben we in zeer korte tijd de website van Autoschade Wittebrood online gezet.

Wittebrood heeft nu weer een website met een modern design die ze bovendien zelf kunnen onderhouden.

 lees verder ...
Wetlands online - maandag 3 november 2008

Wetlands InternationalZonder twijfel ons meest ambitieuze project van het afgelopen jaar is in september live gegaan. Wetlands International is een global NGO die tot doel heeft de leefomgeving en de biodiversiteit van Wetlands te verbeteren. Wetlands International beheert een verzameling van websites in verschillende talen. De highlights van de website zijn de projecten en publicatie databases. 

 
  
Inloggen      Copyright 2009 interApps - websites & internet oplossingen   
donderdag 29 oktober 2020